درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه

درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه

درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه

Blog Article

اصل چهارم: استفاده از ظرفی به نام واتر‌باکس که از جنس پلی پروپیلن بوده البته نوع زیست محیطی و تجدید‌پذیر ان هم بنام گرین باکس وجود دارد و به مدت یک سال بر روی نهالی که با رعایت ۳ اصل فوق کاشته شده قرار می‌گیرد و فقط یک بار در زمان کاشت ۱۵ لیتر آب داخل آن ریخته شده و حدود ۲۵ لیتر اب نیز پای نهال ریخته می‌شود.

توجه : کتاب ” درختکاری بدون آبیاری ” توسط مولف آن ضمن اطلاع و پذیرش قوانین سایت به کتابتون اهدا شده .

به گفته وی، تا پایان امسال به تمام تعهد خود در زمینه درخت کاری جامه عمل خواهیم پوشاند.

به گزارش ایرنا، با وجود تدارکات لازم برای آبیاری درختان، به دلیل همزمان بارش برف و باران، دیگر نیازی به آبیاری نهال‌ها نبود.

چگونگی تشکیل ایده بازیافت فلز از ضایعات/ چگونه می‌توان در بازیافت فلزات موفق بود؟

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید. نام شما :

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

گونه های درختان مناسب برای درختکاری بدون آبیاری……………………….. ۳۹

البته بعضی از نهال‌ها مقاوم هستند و این موضوع در مورد آن‌ها صدق نمی‌کند؛ اما در مجموع، توجه به دامنه دمای قابل تحمل نهال از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

گونه های مقاوم به خشکی …………………………………………………………………. ۳۷

اخبار مرتبط ۳۰ هزار اصله درخت در تربت‌حیدریه کاشته شد تربت‌حیدریه- ایرنا- رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تربت‌حیدریه گفت: ۳۰ هزار اصله درخت در… شهرداری تربت حیدریه برای زیباسازی نوروزی ۷۰ میلیارد ریال هزینه کرد تربت‌حیدریه- ایرنا- شهردار تربت‌حیدریه گفت: حدود ۷۰ میلیارد در قالب طرح ستاد استقبال از بهار… بیشتر بخوانید ۳۰ هزار اصله درخت در تربت‌حیدریه کاشته شد شهرداری تربت حیدریه برای زیباسازی نوروزی ۷۰ میلیارد ریال هزینه کرد خادمیاران رضوی در کاشت ۴۸۰ هزار نهال در کشور مشارکت کردند

در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.

علاوه بر این اقدامات، (همان طور که در بخش قبلی این مقاله گفتم) انتخاب #گونه_های_درختی #مقاوم_به_خشکی بسیار مهم است. کاشت درختانی که با شرایط خشک سازگار هستند می تواند شانس بقای آنها را بدون آبیاری به میزان قابل توجهی افزایش دهد. تجربه ها و مشاهدات و تحقیقات من در ایران بخصوص در جنوب ایران نشان می دهد که گونه هایی مانند #اقاقیا، #کهور، #گز و بید بیابانی (#گون) دارای سیستم #ریشه_عمیقی هستند که می توانند به آب #ذخیره شده در عمق بیشتری در خاک دسترسی داشته باشند و در محیط های خشک آنها را انعطاف پذیر می کند. با ترکیب این روشهای #برداشت و #حفظ_آب_طبیعی، میتوان #اراضی_خشک را #بدون_اتکا_به_آبیاری بهطور پایدار احیا کرد. نکته کلیدی در #به_حداکثر_رساندن استفاده از #منابع_آبی موجود درختکاری بدون آبیاری و ایجاد محیطی است که از #رشد و #بقای #درختان در #شرایط_چالش_برانگیز #حمایت کند. با #برنامه_ریزی و #اجرای دقیق، #هنر_کاشت_درخت #بدون_آبیاری می توان دگرگونی های قابل توجهی را در #مناظر #خشک، #تقویت_تنوع_زیستی و #ارتقای #انعطاف پذیری #اکولوژیکی ایجاد کند. ادامه مقاله در لینک زیر:

آیین کاشت نهال در تربت‌حیدریه/ بدون نیاز به آبیاری در روز بارانی+ فیلم

Report this page